Profitez de -10% sur tous les matelas avec le coupon: Profitez de -10% sur tous les matelas avec le coupon: LEMATELAS10 Valable encore Valable encore {time}

Votre panier est vide.

Ons doel is om jou een beter slaap te verzorgen op een makkelijke manier.

Ons Verhaal

Laten we eerlijk wezen: een matras aanschaffen is meestal geen pretje. Dit is precies de reden waarom Emma in december 2015 in Duitsland is ontstaan. Het doel van Emma was om een matras te ontwikkelen dat voor bijna elk lichaams- en slaaptype geschikt was, waarbij alleen hoge kwaliteit materialen gebruikt worden. Alleen zo kan de perfecte balans voor een goede ondersteuning en comfort gecreëerd worden. Momenteel is Emma actief in meer dan 10 verschillende landen en hebben wij de meest bekroonde matras in Europa. Dit hebben wij mogelijk kunnen maken door te focussen op hoe wij onze klanten wereldwijd een échte zorgeloze slaap kunnen bezorgen.

Emma in Nederland

Mariska was de eerste Nederlandse klant van Emma. En nog voordat de 100 dagen testslapen voorbij waren, was Mariska zo enthousiast dat ze Emma naar Nederland haalde. Daarom kun jij nu slapen op het matras van je dromen. Gegarandeerd.

Nu zorgen Mariska en haar team ervoor dat iedereen in Nederland van het Emma matras kan genieten. Bel gerust op om kennis te maken of bestel Emma direct!

Hoe ons matras wordt gemaakt

Kom te weten hoe ons matras ontworpen is en het productieproces in gang gaat. Onze matrassen worden in Duitsland geproduceerd waarbij alleen de beste materialen van onze gewaardeerde partners worden gebruikt.

Ons Team

Toen Mariska haar studentenhuis verliet om eindelijk in een ‘echt’ appartement te gaan wonen, hoorde daar natuurlijk ook een echt bed bij. Hoe moeilijk kon het zijn, dacht ze nog. Nou, dat bleek dus best wel een ding. De ene winkel na de andere werd bezocht. Overal kreeg ze advies. En overal tegenstrijdig. Het moest hard zijn, vertelde de eerste verkoper. Zacht was echt beter, vertelde een tweede. De keuze was overweldigend, en de prijzen vaak ook. Het uiteindelijke matras bleek een dure miskoop.

Dat moest anders kunnen. Mariska stelde een lijst met eisen op. Dat het geschikt is voor alle lichamen en slaaphoudingen bijvoorbeeld. De allerhoogste kwaliteit, en toch vriendelijk geprijsd. Geen verkopers op commissie die je maar wat wijsm aken. En het allerbelangrijkst: dat ze het matras uitgebreid kon proberen. Niet alleen even in de winkel, maar gewoon thuis. Niet een kwartiertje, niet een nacht, maar minstens een paar weken. En je raadt het al: dat matras bestond niet. Raar toch?

Toen leerde ze de Duitse Max kennen, die vanuit dezelfde frustraties geïnspireerd was geraakt om Emma op te richten. Max werkte intensief samen met een Duitse matrassenfabrikant om het perfecte matras te ontwikkelen. Een matras geschikt voor iedereen. Maar dat was niet genoeg. De traditionele winkels moesten ook omzeild worden, vooral die drammerige verkoopafdeling. Dat bespaarde niet alleen kosten, maar vooral gedoe.

Emma is deel van Bettzeit GbmH en is gevestigd in Frankfurt, Duitsland, waar ons team continu aan het uitbreiden is. Emma's team bestaat uit werknemers over de hele wereld en wordt gevoed door alle verschillende culturen. Goede werkomstandigheden zijn enorm belangrijk, waarbij een platte hiërarchie centraal staat. We zorgen naast een gemotiveerde sfeer dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich op zijn gemak voelt.
  • 56 Gesproken talen
  • 203 Werknemers
  • 26 Gemiddelde leeftijd
  • 30 Nationaliteiten

Join Our Team

Emma is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, dan raden we je zeker aan om even een kijkje te nemen bij onze vacatures. Zoek je een toffe stage? Dan ben je hier ook van harte welkom! Wij worden daarnaast altijd blij van een open sollicitatie. Vrees dus niet om contact met ons op te nemen!

Neem een kijkje bij onze vacatures
Comment vous désinscrire

Vous pouvez vous désabonner à tout moment directement sur votre compte client en cliquant sur l'onglet 'Inscription à la newsletter'. Si vous n’avez pas de compte client mais souhaitez quand même vous désinscrire, vous pouvez le faire en cliquant sur 'me désinscrire' au bas de notre dernière newsletter.